reede, 31. jaanuar 2014

Hello February!

*Raba jalust millega tahad, ainult ära väida, et elu on minek piki pimedaid, kõledaid koridore, kuhugile jõudmata. Mul ei ole jõudu seda uskuda...

*Ja sünnitakse, kuigi tuleb surra, ja armutakse pettumuste trotsiks. Mõnd ilu, hämmastavalt peent ja kurba hing leiab, ilma et ta üldse otsiks.

*Ja ma eksin ja eksin ja eksin elu peateelt aguli varju - olen süüdi, et leidmatut otsin ja sealjuures appi ei karju.

*Elada head elu ja mitte teha kurja on põhiline. Kuid põnevust, kõdistusi, ärevust ja kihvakat, elu tasakaalust väljaviimise võbinaid peab ka olema.

*See on minu elu - ja ma teen selle nii isikupäraseks, nii kordumatuks, nii ilusaks ja nii patuseks, kui tahan, suudan ja julgen!

*Valu kõrval jääb ka alati mälestuse ilu.

*Ei saa osta või ehitada unistusi, mälestusi, hääli, lõhnu ja värve, pole võimalik kinni maksta või vahetada meeleolusid, ootust ja igatsust.

*Aeg ajalt peaksime tugevad olemise kõrval julgema ka nõrgad olla. Tuleb iseendale tunnistada oma kaotusi, valestivalimisi, laiskust ning oskamatust eristada head halvast. Aega pole tarvis üksnes eluks, vaid ka elu üle mõtlemiseks, sest muidu ei oskaks me olla tänulikud. Selle eest, mida inimesed on meile andnud, nende hetkede eest, mida oleme märganud, ilu ja valu eest, mida oleme enesesse nii silma kui südamega püüdnud.

*Muutu või sure. Seda nõuab elu meilt kõigilt.

*Tagantjärele oleme kõik targad, aga uskuge mind, elus ei lähe kunagi nii, nagu nois naiivsetes muinasjuttudes, kus inimesel pole muud muret kui hoolega jälgida endeid.

*Ja nii kui nad meie ellu kuuluvad, tekib neil loomulikult soov seda muuta. Nad saavad vihaseks, kui mõni nende meele järgi pole. Kõik ümberringi näivad imehästi teadvat, kuidas me oma elu elama peame.
Aga kuidas enda elu elada, seda nad ei tea.

* Armastus - millistes pöörasustest sa lased meil naudingut leida !

*Elu kareval on pöörane - me naerame ja nutame, loodame ja eksime, vihkame ja armastame - selles kirevas ringmängus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar